Donnandoris

En vanlig tjej med "vanliga" funderingar.. Lite om livet och dess delikatesser.

Speciell...

Publicerad 2012-05-26 18:10:28 i Allmänt,

Sitter på Ikea och inväntar en kompis som ska hämta mig..

Gårdagen blev inte alls rolig. Försov mig som fan, vakna 7 minuter innan jag skulle vara hos läkaren. :( När jag väl va där va jag 20 minuter försenad så nu måste dom skicka ut en ny tid.. Alla vet hur det funkar inom vården så det kommer väl ta låååång tid innan den kommer..

Tyvärr har det blivit för mycket jobb de senaste veckorna och det känns nu både i kropp och huvud. Somnade vid 18.30 igår och vaknade 12 idag. Va uppe i 30 minuter sen somnade jag igen och vaknade halv fyra av att telefonen ringde. Det va ifrån kontoret så ska hoppa in extra i morgon. Allt för att inte få ut en skit lön som jag fick denna månaden.. Ja jag ska ALDRIG mer vara sjuk, det är ju en sak som jag är säker på.. Hmm...

Ha nu en kanon bra dag allihop!!!

Over N Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonn@

En "vanlig" tjej med "vanliga" funderingar kring livet och dess delikatesser. Flyttade till stockholm för 6 år sen från Bromölla. En liten håla med 12000 invånare i HELA kommunen. Det bor fler i en förort här. Hittade "mannen" i mitt liv, eller hur man ska säga. Ja, vad ska man mer skriva?! Läs och njut..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela